Granitele tehnologiei depasite si in sportul columbofil

gyosport

Clubul Sportiv Columbofil GYOSPORT a fost lansat oficial la inceputul anului 2010. Constituit sub egida Federatiei Romane de Sport Columbofil (F.R.S.C.), clubul are 28 de membri si isi desfasoara activitatea in incinta bazei sportive din localitatea Popesti Leordeni – ROMANIA, foarte aproape de Bucuresti. GYOSPORT are in acest moment o capacitate maxima de 30 de membri. Accesul in club se face pe baza de promovare sau retrogradare

a membrilor, in functie de rezulta tele obtinute pe parcursul unui sezon. Sediul din ROMANIA - Popesti Leordeni este unul extrem de primitor, beneficiind cele mai bune conditii: sala de sedinte, bar, terasa, tehnica de calcul, masina de transport de ultima generatie si altele. Tot aici se gaseste si un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi.

Birou Tehnic

Tehnologia de ultima generatie este un punct forte al clubului. Astfel, masina de transport este una speciala, moderna si foarte performanta. Noua achizitie, Mercedes, are o capacitate de 1500 de locuri si este dotata, printre altele, cu: ventilatie la fiecare boxa, alimentare automata cu apa, compartimente separate de hranire si adaptare, boxe detasabile,  lansare centralizata automata si sistem video de urmarire indirect a conditiilor de transport si lansare a porumbeilor.

GyoSport Transport


Gyosport Imbarcare

GyoSport Sistemul Video


Pentru cronometrarea porumbeilor, Clubul Sportiv GYOSPORT este dotat cu un sistem integrat Benzing extrem de performant. Daca unul dintre membri clubului nu dispune de astfel de sisteme electronice de constatare, le poate inchiria, la preturi foarte bune, de la club.

Rezultatele concursurilor sunt obtinute  instantaneu dupa  descarcarea informatiilor din ceasurile constatatoare. Acest lucru este posibil intrucat toti membrii clubului utilizeaza ceasuri electronice marca  BENZING, iar clasamentul se obtine automat in Pidexx dupa descarcarea rezultatelor din ceasuri.

Imbarcare

Odata cu infiintarea acestui club, s-a dezvoltat si o complexa platforma internet, Gyosport.ro, cu ajutorul careia sa se gestioneze activitatile de concurs si unde sa se poata accesa o multitudine de informatii utile despre activitatea clubului si membri acestuia, inclusiv o sectiune dedicata monitorizarii activitatii curente. Aici transmit live 11 camere de luat vederi, dintre care 2 sunt montate la sediul clubului, 2 sunt montate la masina de transport a clubului ,iar restul de 7 sunt instalate in crescatoriile celor mai valorosi membrii ai clubului. Pe langa functia de monitorizare camerele sunt gestionate de un sistem de securitate foarte performant de la iGuard din Germania care permite inmagazinarea tuturor imaginilor pe un server dedicat, sistemul avand si functie de supraveghere.

Clubul GYOSPORT promoveaza si incurajaza participarea tinerilor la concursurile cu porumbeii calatori incurajand pasiunea pentru sport si recreere. In cadrul clubului Gyosport atmosfera este placuta, mediul este primitor iar hobby-ul se impleteste cu tehnologia.

Vizitati Platforma Internet

www.gyosport.ro

Puteti lasa un raspuns, sau trackback din site-ul dvs.

Lasa un raspuns