12 originali Robert Venus

Robert Venus

Daca sunteti interesati de porumbeii oferiti spre vanzare de Robert Venus, va puteti crea un cont pe site-ul http://amaster24.com/list/131-ROBERT%20VENUS%20-%20Super%20Auction%20II , participati la licitatie si daca reusiti sa achizitionati ceva, noi va ajutam cu transportul porumbeilor. Pentru cei care nu se descurca folositi datele noastre de contact si va ajutam cu cea mai mare palcere.

Cateva sfaturi si secrete oferite de Rober Venus

In primul rand trebuie sa cumperi porumbei buni, din familii cu multe locuri in fruntea clasamentului nu porumbei care castia loc 1 national si atat, trebuie sa fie 4 5 ani la rand campion, de exemplu SuperCrack.

Super Crack

Trebuie sa reproduceti din porumbei sanatosi , care nu au primit prea multe medicamente, daca reproduceti din porumbei tratati foarte mult va trebui sa tratati si produsii lor la fel de mult , altfel vor fi tot timpul bolnavi.

Cu multi ani in urma crescatorii de porumbei nu stiau nimic despre medicamente dar existau si atunci super campioni care stiau mai mult decat altii si toti foloseau produse naturale .

probabil ca multi crescatori nu stiu dar poate cel mai mare secret este ca multi campioni folosesc acum “bissmilk” ,(in traducere din cate mi am dat seama este laptele de vaca dupa ce are vitel , in primele zile) este un produs de 100 de ani dar crescatorii nu l folosesc pentru ca este foarte ieftin si intotdeauna cauta produse scumpe crezand ca sunt si cele mai bune.

Innainte de imperecherea porumbeilor le administrez “bissmilk” 14 zile 1/2 litri la 5 kg de mancare si din 14 in 14 zile cate 2 zile, deasemenea dupa fiecare concurs timp de 2 zile primesc “bissmilk”.

Acum 100 de ani strabunicul meu si Pepermans foloseau “bissmilk” si nu aveau niciodata porumbei bolnavi.

Eu folosesc de 60 ani si nu am avut niciodata porumbei bolnavi. Daca achizitionez porumbei si dupa 1 sau 2 luni se imbolnavesc ii elimin. O data am eliminat 2 castigatori de national pentru ca nu erau in stare sa creasca pui sanatosi . Au fost de la un mare campion dar nimeni nu a putut face nici un rezultat cu porumbei de la el. Acesti porumbei aveau nevoie zi de zi de produse iar daca nu au primit, nu au fost in stare de nimic.

Puteti lasa un raspuns, sau trackback din site-ul dvs.

Lasa un raspuns