Despre noi

Bine ati venit pe site-ul www.licitatie-porumbei.ro, un site cu si despre porumbei, destinat tuturor crescatorilor de porumbei voiajori. Prin intermediul lui, dorim sa oferim o sansa fiecaruia dintre dvs. de a vinde sau a cumpara porumbei de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret, dar si alte accesorii destinate sportului columbofil.

Site-ul nostru a fost lansat in data de 1 februarie 2007, fiind primul si singurul site de licitatii de porumbei din Romania. Fara prea multe sanse la inceput, la scurt timp de la lansare, am inceput sa primim pe adresa de mail porumbei pentru a fi expusi la licitatie, iar o data cu acestia au aparut si primele oferte, care la sfarsitul licitatiei s-au dovedit a fi reale, dar pe langa acestea s-au strecurat si unele lipsite de seriozitate. Pe parcurs insa, utilizatorii nostri au inteles ca munca depusa de noi, merita mai multa atentie, astfel incat ofertele au devenit in proportie de 90% reale. Dupa realizarea catorva tranzactii, din ce in ce mai multi crescatori au devenit interesati sa cumpere sau sa vanda porumbei prin intermediul nostru, ajungand sa programam licitatiile, deoarece aveam un numar prea mare de oferte in comparatie cu numarul de ofertanti. Eram pe drumul cel bun, incepusem sa avem credibilitate, lucrul cel mai important dupa parerea mea in acest “job”.

Dupa primul an de activitate am hotarat ca e timpul sa “atacam vestul” si sa incercam o colaborare cu crescatorii straini. Astfel in 2 ani am reusit sa colaboram cu foarte multi crescatori de renume din Belgia, Olanda si Germania. As aminti aici: Reybroeck & Zonen, Jos Thone, Erik Limbourg, Marc de Cock, Emiel Denys, Mark Verschelde, Fratii Fauche, Comb. den Haan, Comb. Beverdam, Freialdenhofen & Sohne, Kurt Augustin, Frans Labeeuw, Herman Brinkman, Markus Sollner, Ben Hendriks etc.

De mentionat, ca site-ul nostru a gazduit cateva licitatii exceptionale, atat datorita porumbeilor de valoare care au fost expusi la un pret mult mai mic decat cel pe care eram obisnuiti sa-l intalnim in alte surse de specialitate, cat si datorita unor crescatori din Romania care investesc foarte mult in porumbei si care au avut incredere in noi, carora dorim sa le multumim pe aceasta cale.

In perioada 1 februarie 2007 – 1 octombrie 2009 pe site-ul nostru au fost expusi spre vanzare un numar de aproximativ 2500 porumbei, din care procentul de vanzare a ajuns la 75%-80%, un procent foarte bun dupa parerea mea.

De la 1 octombrie 2009 site-ul a fost refacut complet, bucurandu-se de un nou “look” si de foarte multe sectiuni noi, cum ar fi: blog-ul, un nou sistem de licitatii mult mai performant, disponibil in mai multe limbi, o galerie pentru porumbei de vanzare la pret fix, o galerie pentru vanzari de accesorii columbofile, toate aceastea pentru ca dvs. sa gasiti  pe site ceea ce va intereseaza, si sa aveti parte de cele mai noi si mai bune informatii in materie de sport columbofil.