etichetate cu ‘aelbrecht’

Licitatie Jos Thone & Guy Baerts

Golden Duif

Golden Duif

 

Din data de 30 Decembrie pe site-ul www.licitatie-porumbei.ro , sunt scosi la licitatie 5 porumbei oferiti  domnul Jos Thone si 4 porumbei oferiti de domnul Guy Baerts.

In acest an “Crescatoria Jos Thone” a reusit sa castige pentru a 6-a oara trofeul “Golden Duif” unul dintre cele mai ravnite trofee din sportul columbofil. In continuare va sunt prezentati porumbeii scosi la licitatie.

citeste mai mult »

8 porumbei Ronsijn Jo&Steven loc 2 fond Be ’10

Ronsijn Jo si Steven

In ultimii ani Jo and Steven Ronsijn au ajuns in topul concursurilor de fond si maraton al Belgiei. Sezonul trecut au fost locul 4 la fond KBDB ’09. A fost un sezon foate bun cu rezultate excelente la concursurile Montelimar, Montauban, Souillac, Narbonne.  In anul 2010 s-au specializat pe concursurile de maraton cu rezultate foarte bune:  Tarbes national loc 51 al 2 -lea nominalizat si loc 251 primul nominalizat, Marseille national loc 65 primul nominalizat si loc 482 al 2 -lea nominalizat, Narbonne national loc 77 primul nominalizat si loc 49 al 2 -lea nominalizat.  Cu un coeficent de 25.62% doar Chris Hebberecht (20,24%) a fost in fata lor.

Click aici pentru licitatie

citeste mai mult »