etichetate cu ‘columbodrom’

Incepand cu aceasta seara au inceput licitatiile Columbodromului Black Sea One Loft Race (Mangalia). Etapa finala a avut loc in data de 7 Septembrie 2013 cu lansare din loc. Cuza Voda la o distanta de 505 km. De retinut faptul ca, indiferent daca anul acesta a avut loc prima editie a columbodromului, concurenta a fost acerba iar porumbeii columbofililor romani au avut o concurenta pe masura dat fiind faptul ca au participat multi columbofili cu nume mari din Europa Jaap Koehoorn, Wynants Peter & Milan, Anton Digner, Jos Thone, Sjaak Buwalda, Jacob Poortvliet, Hok Jos Vercammen, Lietaer Andre, Ronny Vantilburg, Klaus Stieneker, Karl Heinz Lang, Thorsten & Finn Leon Daum dar si alti crescatori din Bulgaria, Turcia, Grecia, Italia, Spania, Danemarca

Totodata, reamintim faptul ca inscrierea a fost de 150 EURO/porumbel si cu siguranta columbofilii si-au adus puii cei mai buni din crescatorie. Daca doriti sa va reamintiti cum a fost etapa finala va rugam sa vizitati articolele de prezetare pe care echipa Porumbel.NET le-a facut:
FINALA Black Sea One Loft Race
FOTOGRAFII – Finala Black Sea One Loft Race

Licitatie porumbei “Aripi de Curcubeu”

Columbodrom

Licitatia porumbeilor sositi in finala columbodromului “Aripi de Curcubeu” se va desfasura pe site-ul www.licitatie-porumbei.ro incepand cu data de 1 octombrie. Pentru etapa finala cu lansare din localitatea  BEREZENKA -Ucraina la o distanta de 510 km, au participat 75 de columbofili si au fost imbarcati un numar de 166 de porumbei. Etapa finala a fost o etapa foarte grea, un adevarat Derby, primul porumbel sosit a tandemului Matei + Mirica la ora 15:17 avand o viteza de 1036 m/min. In prima zi un numar de 39 de porumbei au fost constatati pana la ora 18:40 la o viteza de 733 m/min, pana a doua zi fiind constatati un numar de 69 de porumbei. Pretul de pornire va fi de 200 de lei pentru toti porumbeii.Pentru mai multe informatii despre columbodrom vizitati site-ul columbodromului http://aripidecurcubeu.ro/index.html

citeste mai mult »

Licitatia Porumbeilor de la Columbodromul Corabia

Columbodrom

Columbodrom

Crescatorii care au cumparat porumbei la licitatia organizata de Columbodromul Corabia, pana in data de Luni 17 Septembrie sunt rugati sa ne contacteze in max 2 zile pentru a stabili modul in care vor intra in posesia porumbeilor. Va Multumim !!

Cristuinea Florin

mail columbodromulcorabia@yahoo.com

tel 0761 585055 sau 0740 811 550

Licitatie porumbei “Columbodrom Corabia”

Columbodrom

Din data de 11 Septembrie va incepe licitatia primilor 28 de porumbei sositi in cursa finala organizata de Columbodromul Corabia cu lansare din loc. Vaslui. Concursul nu a fost unul usor,  porumbeii avand de parcurs o distanta de 407 km, o distanta destul de mare avand in vedere ca vorbim despre un concurs de pui. Primii porumbei, 10 la numar au sosit la ora 15:33 dupa 5 ore si jumatate de zbor.

citeste mai mult »

Columbodromul Golden Top-Great Wall

YouTube Preview Image

citeste mai mult »