etichetate cu ‘engels’

Licitatie Frederick Philippe & Martine

Frederick & Breuse

Frederick Philippe este crescator de porumbei din anul 1981, face parte din a 5-a generatie de columbofili din familia Frederick, familie care se ocupa de porumbei inca din anul 1870 !! Philippe impreuna cu sotia lui Martine Breuse au creat impreuna o companie (Frederick Breuse International Breeding Farm sau F.B.I.B.F).
Cu rezultate extraordinare in ultimii ani, de 3 ori campion national, de 3 ori loc 2 national, in ’09 loc 2 national Demifond, de 12 ori nominalizat in primii 12 si de 5 ori in primii 8 crescatori ai Belgiei la categoria viteza, acesta a primit numele de “The Belgian Sprint King” (regele concursurilor de viteza).

citeste mai mult »

Vanzare totala

licitatie

Domnul Burdusel Valentin organizeaza o licitatie cu vanzarea totala a porumbeilor. Porumbeii provin 70 % din crescatoria Trifan Mihai, care in ultimii ani a reusit sa castige cateva cupe la nivel national intr un timp foarte scurt. Porumbeii provin de la crescatori cu rezultate foarte bune in Belgia si Olanda, printre cei mai importanti as aminti aici: Ad Schaerlaeckens, Verkerk G & S, Comb. Van Heteren, Engels & Zonen si altii. citeste mai mult »