etichetate cu ‘licitatie’

12 originali Robert Venus

Robert Venus

Daca sunteti interesati de porumbeii oferiti spre vanzare de Robert Venus, va puteti crea un cont pe site-ul http://amaster24.com/list/131-ROBERT%20VENUS%20-%20Super%20Auction%20II , participati la licitatie si daca reusiti sa achizitionati ceva, noi va ajutam cu transportul porumbeilor. Pentru cei care nu se descurca folositi datele noastre de contact si va ajutam cu cea mai mare palcere.

Cateva sfaturi si secrete oferite de Rober Venus

citeste mai mult »

18 porumbei originali Frank Giese

Frank Giese

Frank Giese

Datorita succesului obtinut la prima licitatie din luna Noiembrie a D-lui Frank Giese, in care au fost vanduti toti cei 16 porumbei expusi la licitatie cu o  medie de 400 lei / buc si datorita faptului ca au mai existat cereri din partea crescatorilor romani, am apelat din nou la D-nul Frank Giese pentru a organiza o noua licitatie din data de 7 februarie, in care vor fi expusi 18 porumbei direct din crescatoria Frank Giese, care ofera spre vanzare pentru prima data, atentie, o nepoata din celebra MYRA.

citeste mai mult »

Poze, filme, pareri despre prima editie Pigeon Fair

Licitatia porumbeilor Freialdenhofen

licitatia porumbeilor

Dupa cum bine stiti, pe perioada weekend-ului trecut la Cluj s a desfasurat prima editie a targului international Pigeon Fair. Se pare ca Romania avea nevoie de un asemenea eveniment, dat fiind numarul mare de vizitatori care i au trecut pragul in cele doua zile. Foarte multi crescatori de valoare au fost prezenti la acest targ, atat din Romania cat si din Europa. citeste mai mult »

Am lansat sectiunea de licitatii

sectiunea licitatii

sectiunea de licitatii

Asa cum am anuntat, azi 1 octombrie am lansat sectiunea de licitatii pe site-ul www.licitatie-porumbei.ro . O sa avem o perioada de proba de cateva zile, pentru ca dvs sa va familiarizati un pic cu noul sistem. Toti cei care doresc sa participe la aceste licitatii de proba, trebuie doar sa-si creeze un cont la sectiunea inregistreazate- te acum, care va fi activat de catre administrator dupa verificarea datelor de contact.

citeste mai mult »