etichetate cu ‘maraton’

11 porumbei originali Lothar Leissmeister

Leissmeister Lothar

NU ratati ocazia de a achizitiona porumbei direct de la Lothar Lessmeister, unul dintre cei mai buni crescatori ai Germaniei la maraton. In spatele acestui nume se afla o intraga echipa formata din fiul sau Ralf, care se ocupa de site-ul personal si corespondenta cu alti crescatori, prietenul Wolfgang Bayer care are o contributie importanta la ingrijirea si reproductia puilor. Gertrud, sotia lui Lothar care are grija ca toti invitatii si pretenii care ii trec pragul sa se simta bine. Lothar se ocupa de selectia porumbeilor, citeste mai mult »

18 porumbei originali Frank Giese

Frank Giese

Frank Giese

Datorita succesului obtinut la prima licitatie din luna Noiembrie a D-lui Frank Giese, in care au fost vanduti toti cei 16 porumbei expusi la licitatie cu o  medie de 400 lei / buc si datorita faptului ca au mai existat cereri din partea crescatorilor romani, am apelat din nou la D-nul Frank Giese pentru a organiza o noua licitatie din data de 7 februarie, in care vor fi expusi 18 porumbei direct din crescatoria Frank Giese, care ofera spre vanzare pentru prima data, atentie, o nepoata din celebra MYRA.

citeste mai mult »

14 porumbei originali Reybroeck & Zonen

Familia Reybroeck

Familia Reybroeck

Din data de 6 decembrie  Familia Reybroeck & Zonen ofera spre vanzare 10 porumbei descendenti din cei mai buni reproducatori ai crescatoriei, precum si 4 porumbei cu rezultate foarte bune. Dupa rezultatele bune obtinute  in Belgia pe ultimii 5 ani, putem spune ca Familia Reybroeck s a descurcat foarte bine la categoriile fond si maraton. Rezultate obtinute in campionatul K.B.D.B

citeste mai mult »