etichetate cu ‘porumbei’

Festivitatea de premiere ’09 Asc. Cluj

banchet '09

banchet '09

In data de 13.02.10 a avut loc festivitatea de premiere  a Asociatiei Sportiv Columbofile a Judetului Cluj. La acest eveniment conducerea Asc. Cluj a organizat o tombola (porumbei, carti, produse), iar o parte din banii obtinuti, au fost donati colegului nostru Bahnar Ionut. Pe aceasta cale dorim sa  multumim celor care au facut donatii si anume: – porumbel – Ryebroeck & Zonen, Marchis Lucian, Pop V. Daniel, Johan Basch, Coldea Claudiu,

citeste mai mult »

12 porumbei orig. Eddy Grootjans

Licitatia Eddy Grootjans

Eddy Grootjans

Licitatia poate fi urmarita AICI  licitatie-porumbei pune la dispozitia iubitorilor de concursuri intre 100 – 600 km 12 porumbei deosebiti dintr-o familie strict selectata intr-una din cele mai puternice concurente din lume, ZAV (Zuid Antwerpen Verbond) si Antwerpen Union din Belgia, acolo unde jocul pe bani este inca foarte popular, prin urmare selectia foarte dura.  Desi este putin cunoscut in Romania (ca de altfel multi alti crescatori de valoare din Belgia sau Olanda), citeste mai mult »

Poze, filme, pareri despre prima editie Pigeon Fair

Licitatia porumbeilor Freialdenhofen

licitatia porumbeilor

Dupa cum bine stiti, pe perioada weekend-ului trecut la Cluj s a desfasurat prima editie a targului international Pigeon Fair. Se pare ca Romania avea nevoie de un asemenea eveniment, dat fiind numarul mare de vizitatori care i au trecut pragul in cele doua zile. Foarte multi crescatori de valoare au fost prezenti la acest targ, atat din Romania cat si din Europa. citeste mai mult »

Porumbei de vanzare la pret fix, Reybroeck & sons, poze si pedigree

Familia Reybroeck

Familia Reybroeck

La targul „Pigeon International Fair“, organizat la Cluj-Napoca in perioada 24-25 octombrie la centrul expozitional ExpoTransilvania str. Aurel Vlaicu F. N, va invitam sa vizitati standul oficial al  Familiei  Reybroeck, care vor fi prezenti la acest targ prin intermediul www.licitatie-porumbei.ro, citeste mai mult »

Am lansat sectiunea de licitatii

sectiunea licitatii

sectiunea de licitatii

Asa cum am anuntat, azi 1 octombrie am lansat sectiunea de licitatii pe site-ul www.licitatie-porumbei.ro . O sa avem o perioada de proba de cateva zile, pentru ca dvs sa va familiarizati un pic cu noul sistem. Toti cei care doresc sa participe la aceste licitatii de proba, trebuie doar sa-si creeze un cont la sectiunea inregistreazate- te acum, care va fi activat de catre administrator dupa verificarea datelor de contact.

citeste mai mult »