etichetate cu ‘saya’

Fam. Freialdenhofen Campionii Germaniei la Maraton

Fam. Freialdenhofen

Fam. Freialdenhofen

Membrii familiei Freialdenhofen sunt: tatal Heinz-Jozef si fii Dirk si Heiko. La inceput Heinz-Jozef  (columbofil de peste 50 de ani) a concurat numai la concursurile de viteza si demifond, obtinand rezultate foarte bune, fiind campion de mai multe ori la aceste categorii. Se poate spune ca Dirk si Heiko au crescut intre porumbei,

click aici pentru licitatie

citeste mai mult »

Super Licitatie Jos Thone si Guy Baerts

Guy Baerts & Jos Thone

Din data de 5 aprile, site-ul nostru va organiza o super licitatie de 9 porumbei a celor doi mari crescatori din Belgia, Jos Thone si Guy Baerts. Daca ati urmarit in ultimul timp alte site-uri de licitatii, probabil ati vazut ca cel mai mic pret oferit pentru un porumbel orig. Jos Thone a fost o cifra cu 3  zerouri, dar asa cum v-am obisnuit pana acum pretul de pornire al porumbeilor de pe site-ul nostru sunt cu mult sub aceste preturi si zic eu, citeste mai mult »

12 porumbei orig. Freialdenhofen & Sohne

jozef-alex-heiko

Jozef Alex Heiko

O noua licitatie organizata de campionii Germaniei la maraton din data de 15 Decembrie, pe o perioada de 8 zile . Reamintesc celor care au descoperit mai tarziu acest site, ca Familia Freialdenhofen au castigat in anul 2008 loc 1 nat. Olimpiada categoria E Maraton cu “Bergerac Hen”  si loc 1 nat. Barcelona ’09 cu Barcelona Lady. Porumbeii castigati de d-vs la acesta licitatie pot fi achitati pana la expozitia nationala F.C.P.R. din data de 8-9 Ianuarie Brasov. citeste mai mult »