11 porumbei Chicheanu & Rusu

11 porumbei din crescatoria Chicheanu & Rusu, probabil cea mai buna crescatorie din Romania la concursurile de viteza-demifond si spun asta din prisma rezultatelor obtinute in ultimii ani: peste 12 loc 1 national, peste 15 loc 2 si peste 20 loc 3, toate la categoria viteza si demifond in ultimii 5 ani,

Click aici pentru licitatie

rezultate extraordinare daca luam in calcul si concurenta acerba din ultimii ani atat la nivel judetean cat si national. Tandemul Chicheanu & Rusu a luat nastere in anul 2000 la o noua locatie si pornind de la zero. “Porumbei am achizitionat de la cei mai buni crescatori ai orasului Constanta din acea perioada. As aminti aici fratii Husein , Predoi Ion, Pana Gheorghe, Popa Catalin etc…”

Din tara am achizitionat porumbei de la urmatori crescatori: Radu V. Ion, Familia Moldovan, Dan Ghebeleu, Tamsa Ioan.
Din strainatate am achizitionat foarte multi porumbei, dar nu toti s au ridicat la asteptarile noastre. Dintre columbofilii straini de la care am achizitionat porumbei i as aminti urmatorii:
Erik Limbourg, Ad Schaerlaeckens,  Gus Cristiaens, Gaby Vandenabeele, Vandenheede Freedy, Gebr. Janssen, Huben, Louis van Loon, Piet Manders, Ludo Claessens, Norbert Peeters, Anton Deigner, Kevin Roosens, Carlo Gyselbrecht si multi altii.

Porumbeii care mi-au adus cele mai mari satisfactii au fost cei achizitionati de la crescatorii:
Erik Limbourg, Gaby Vandenabeele, Ad Schaerlaekens, Vandenheede Freedy, Janssen, Louis van Loon, Gus Cristiaens

Puteti lasa un raspuns, sau trackback din site-ul dvs.

Un raspuns la “11 porumbei Chicheanu & Rusu”

  1. vasile marian says:

    Vand porumbei zburati 2010 toate fondurile toti cu cel putin o clasare 3 buc. 010008 M 010024 F si 010100 F si 2 pui zburati zborurile pui cu asociatia si un ceas benzing mecanic totul la 400 Ron
    Oferta valabila pana pe 15 martie

    Pentru a afla rezultatele porumbeilor verificati clasamente ACM bucuresti

    Telefon 0720679034

Lasa un raspuns