Licitatie totala Remus Musat

In vizita la Fratii Janssen

In vizita la Fratii Janssen

Incepand cu data de 25 august sezonul de licitaii a inceput cu o licitatie totala organizata de d-ul Remus Musat, un crescator foarte pasionat care a investit foarte mult in aceasta pasiune, dar momentan este obligat sa renunte din motive personale la tot ce a realizat pana in acest moment,  pentru o scurta perioada de timp speram noi, pentru ca o data “infestat” este foarte greu sa renunti la aceasta pasiune. In continuare va prezentam un scurt material informativ despre ceea ce a insemnat crescatoria Remus Musat pana in prezent

Pasiunea romanilor pentru porumbeii voiajori este cunoscuta si laudata de mai toti crescatorii din tarile din Europa. Mi-as permite si o gluma,si as spune ca este atat de puternica aceasta dragoste pentru porumbeii voiajori, incat daca nu au posibilitatea sa si-i cumpere, atunci ii fura ,vezi cazul recent cu porumbeii crescatorului german Andreas Drapa .  In titlul articolului recent scris despre furtul de la Andreas Drapa parca anticipam momentul, dovada ca pasarile au fost gasite si au ramas in RomaniaRevenind la crescatorii romani, din fericire sunt mai multi crescatori care iubesc porumbeii voiajori si isi permit sa si-i cumpere. In acest week-end am “asistat” la o frumoasa relatie de prietenie legata intre 2 columbofili romani, si anume domnul Marian Tanasoiu si domnul Remus Musat.Pasionat de etapele din categoria 1 si 2, in decembrie 2010, domnul Remus Musat pleaca in Belgia,unde dupa indelungi tratative cu regretatul Louis Janssen, reuseste sa faca o achizitie de exceptie, o superba femela, care deja fusese inelata cu inele de 2011,  B 6219301-2011 fiica din B6153301-2005, fiul cunoscutei femele Princes. Toti acesti porumbei ce se regasesc in pedigree au fost vanduti in licitatia totala a fratilor Janssen, organizata de Pipa.be, pe sume fabuloase.

janssena

remus+janssen

In volierele domnului Remus Musat si-au facut loc rapid pasari de Koopman, Marijke Vink, Sollner, Jan Lotermann si nu in cele din urma pasari de Gaby Vandenabeele via Bodo Marchel, care s-au si dovedit super reproducatori, parintii la 2497607-2011, locul 2 national demifond yearlingi in 2012 si locul 2 national demifond 2 ani maturi+yearlingi.

In toamna anului 2013, domnul Remus Musat se indragosteste de etapele de fond-maraton si de atunci cauta neincetat valori pentru aceste 2 categorii. Astfel, pe data de 15 februarie 2014, pleaca in Belgia unde este intampinat de domnul Marian Tanasoiu si pornesc intr-o frumoasa excursie columbofila,care asa cum era de asteptat se incheie si cu cateva achizitii de exceptie.

Remus+ Koopman

Koopman+Tanasoiu

 

Dupa ce au fost intr-o expozitie columbofila ce a avut loc in week-end, au trecut la atac de campioni.

Astfel domnul Remus Musat, achizitioneaza 10 pasari originale de la Mick Delbar, punand bazele daca nu unicei, atunci uneia dintre cele mai mari colonii de pasari cu sange 100% Maurice Delbar din Romania.

Delbar+Remus

Remus si Delbar

Delbar +Tanasoiu

Datorita unei experiente columbofile indelungate si a unei prietenii sincere, domnul Marian Tanasoiu ii recomanda vizitarea unui alt mare crescator belgian, mai putin cunoscut crescatorilor din Romania, si anume domnul Daniel van Ceule Broeck.

ziar ceule

loc 1 ceule

La vederea rezultatelor de exceptie ale acestui simpatic domn in varsta de 83 de ani, care are nu mai putin de 300 de locuri de 1 la categoria fond, si intens curtat de echipa Pipa.be, domnul Remus Musat si-a rezervat deja un frumos lot de 30 de pui, care vor veni sa reproduca in compartimentul de matca de la Targoviste.

Remus +c+Tanasoiu

Remus+c

Tanasoiu+c

porumbei ceule

Puteti lasa un raspuns, sau trackback din site-ul dvs.

Lasa un raspuns