Navigare
Termeni si Conditii

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SERVICIILOR

 

Serviciile sunt oferite de catre echipa licitatie-porumbei.ro numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor  presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

 

Site-ul "Licitatie de Porumbei" aflat la adresa www.licitatie-porumbei.ro, ofera tuturo columbofililor posibilitatea de a cumpara si de a-si expune porumbeii spre vanzare, oferind un mecanism de "licitatie online". Toate serviciile oferite sunt subiectul acestui acord de utilizare. Pentru a utiliza oricare dintre serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon fix, telefon mobil, etc.) precum si de o linie telefonica si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. Echipa licitatie-porumbei.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

 

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din portal. In cazul in care echipa licitatie-porumbei.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la servicii.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile noastre. Compania Pam Design nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului.

 

POLITICA DE PRIVATIUNE

 

Echipa licitatie-porumbei.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, echipa licitatie-porumbei.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) Pam Design isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului siteului.

 

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

 

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, licitatie-porumbei.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

 

POZE SAU ALT CONTINUT MULTIMEDIA

 

Tot continutul multimedia aflat pe site-urile licitatie-porumbei.ro apartin acestui site si nu pot fi copiate si folosite in scopuri personale sau comerciale decat cu acordul echipei. Utilizatorii care furnizeaza orice fel de continut (poze, filme etc.) pentru a fi folosit pe site isi pierd orice drept de autor asupra continutului. Echipa licitatie-porumbei.ro nu raspunde pentru continutul uploadat de utilizatori (poze cu porumbeii pusi la licitatie etc.) in caz ca acesta este preluat de terte parti prin orice metoda.

 

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

 

Echipa licitatie-porumbei.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea. Echipa licitatie-porumbei.ro nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe site-ului. De asemenea, licitatie-porumbei.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

 

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul sau de e-mail sau contul de membru pe site, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

 

DECLINAREA ORICAREI GARANTII

 

Echipa licitatie-porumbei.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor de pe site. Echipa licitatie-porumbei.ro nu  ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

 

REGULI DE UTILIZARE

 

Echipa licitatie-porumbei.ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

Pentru folosirea serviciului de "Licitatie online" va rugam sa citit pagina de "Regulament", la care puteti gasi un link de legatura pe fiecare pagina de pe site'ul www.licitatie-porumbei.ro.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

 

Echipa licitatie-porumbei.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, licitatie-porumbei.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.