Bricon Best Deal 2011 update

Produse Bricon

Locatiile unde se vor desfasura evenimentele: Bucuresti Sambata 26 Martie la club PIRANHA, adresa Splaiul Independentei nr. 313 A, Sector 6, Bucuresti intre orele 9-16 si Cluj-Napoca Duminica 27 Martie la restaurant-pensiune ARENA, str. Uzinei Electrice nr 13 intre orele 10-16 (langa Stadion Universitatea Cluj). OFERTE PROMOTIONALE la toate produsele, pentru mai multe informatii sunati la tel 0722-203509 (bricon) sau 0740-455980 (bricon + porumbei).  Cu scopul de a facilita accesul tuturor columbofililor din Romania la produsele firmei Bricon nv Belgia inainte de inceperea sezonului 2011, va propunem doua evenimente de vanzare a ceasurilor, inelelor electronice si accesoriilor Bricon, in weekendul 26-27 martie 2011. Pentru a veni in intampinarea cat mai multor columbofili din Romania si a optimiza prezenta acestora in functie de teritoriu, am stabilit de comun acord cu Bricon nv ca locatie de desfasurare a evenimentelor, pentru sambata 26 martie in municipiul Bucuresti si pentru duminica 27 martie in municipiul Cluj-Napoca,urmand ca locul de desfasurare sa il comunicam in zilele urmatoare.Francis Nolmans, director executiv al Bricon nv Belgia va fi prezent la aceste evenimente pentru a va acorda suportul logistic si tehnic necesar.

In paralel cu comercializarea produselor Bricon, vor fi expusi spre vanzare un numar de 50-100 porumbei, reproducatori si tineri, porumbei exceptionali, din linii consacrate precum: Marcel Aelbrecht,  De Rauw Sablon,  Louis Vanden Eynde,  Baertsoen Michel and Linda, Soontjes, Heremans Ceusters, Houben, Geericnkx, Kuypers si multi altii .

Yves Van de Poel, Geetbets (Belgium) va fi de asemenea prezent la acest evenimente cu un lot de porumbei din cele mai bune familii:

The Supersonic Soontjens

Acesta familie are la baza celebrul porumbel “Supersonic Soontjens 663” un fantastic reproducator, o fiica directa din „The Slimme”, loc 1 national Bourges 12.529p si porumbei de top de la Geerinckx.

The fantastic Houbens

Aceasta familie se bazeaza pe 3 porumbei : “Pinocchio” super reproducator si super zburator, loc 1 Argenton 4.740 porumbei si loc 1 Argenton  9.864 porumbei,

“Olympic Hero” as porumbel si loc 3 olimpiada Portugalia,

“The Champ” fratele de cuib a lui “Olympic Hero” si  loc 1 provincial as-porumbel, o nepoata din el a castigat in 2008 loc 53 nat. Gueret din 14.774 porumbei

The Fabulous Grizzles.

Aceasta fanilie este foarte cunoscuta in toata lumea. Foarte multe referinte primite in fiecare an, are la baza pe batranul “Mozaik” de la Beelen (Belgium)

The original Paul Sions.

Acesti porumbei sunt recunoscuti in toata lumea ca fiind „briliant „ sau “channel fliers” in Insulele Canare, in U.K si Taiwan

The Van de Poel “Ace pigeon “ family.

Aceasta familie de porumbei a fost „cultivata” in ultimii 35 de ani si se bazeaza pe urmatoarele linii: Matterne , Kuijpers Bros. , Jan Aarden , van der Wegen , Oscar Devriendt. Campionii sunt de asemenea inclusi in aceasta familie:

“Romario” loc 1 si 2 as porumbel international ,

„The 848” loc 2 si 13 as porumbel international

“Indurain” as porumbel , 5 x Barcelona

“Bleu Diamond” de 2 ori in top 10 international as porumbel

“Super Diamond” , “ Prima Donna” , “Diamond Ace” , “ Le Marseillaise” , “Naomi”, “T-Rex”, “Ronaldinho”,”Little Diamond” si multi altii.

Din aceaste familii,in ultimii 20 de ani au fost reprodusi peste 1.000 de porumbei clasati la cele 3 concursuri internationale “Barcelona” , “Marseille” and “Perpignan”.

Detalii despre ofertele si discount-uri oferite la sistemele si accesoriile Bricon precum si pedigreele unora dintre porumbeii propusi spre vanzare, veti gasi in cel mai scurt timp.

In speranta ca apreciati demersul firmei Bricon si considerati pozitiva desfasurarea acestor evenimente, va asteptam in numar cat mai mare!

Tony srl- dealer oficial Bricon

Puteti lasa un raspuns, sau trackback din site-ul dvs.

7 Comentarii la “Bricon Best Deal 2011 update”

  1. albert says:

    unde in bucuresti mai exact?

  2. dragos says:

    Super tare . Pe cind in E tarii ? Ar merge la Iasi , ar cuprinde citeva judete importante din zona . Plus ca exista o relatie de colaborare cu Van de Poel [ personala ]

  3. dragos says:

    Si ca sa nu uit zona aceasta e majoritara Bricon .

  4. alex says:

    in Bucuresti undeva in zona Prelungirea Ghencea, o sa atasez mine o harta si cine stie poate la anu o sa ajungem si in Moldova

  5. catalin says:

    ce oferte aveti la ceasurile bricon ?

  6. alex says:

    la ceasul speedy light 20 de inele BONUS iar la cesul Speedy 30 de inele BONUS, in ambele cazuri inelele sunt NT

  7. lupulescu marian says:

    doresc un ceas bricon si cipuri pt inele cele noi si bricon pt inelele cele vechi 20bu din fiecare asi dori sa stiu daca se poate lua in rate nu pot sa il iau cu bani toti Va multumesc pt intelegere Ma puteti contacta la tel0762265071 Asi dori acel ceas ;a valoarea de 1500lei iar pina la 2000lei cipuri pt cele doua variante de inele

Lasa un raspuns